arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Menu

31. dec. - 31. dec.

Forret

  • Rimmet kammusling med fumét kogt med jomfruhummer og most af Lilleøæbler. Salturt, syltet knoldselleri og sprøde nødder med brunet smør
    Økologisk Ølandshvedebolle fra Meyers Bageri

Hovedret

  • Tournedos skåret af velhængt dansk okse, kartoffelpuré med trøffel og økologisk fløde, langtidstilberedte rødbeder med kirsebæreddike fra Nordhavn, tyttebær og vinterportulak og morkelsauce

Dessert

  • Mørk mousse af Valrhona-chokolade med fyld af karamel med havsalt, tærtebund af havrekiks, solbær syltet med polynesisk vanilje og hvid chokoladeknas

Bestil

Minimum 2 kuverter

DKK350pr. kuvert

Det Praktiske

  • Menuen skal opvarmes og anrettes
  • Vejledning medfølger
  • Skal bestilles til minimum 2 kuverter

Relaterede produkter

  • Nytår - Vegansk menu

    Forret

    Cremet rodfrugtsuppe med vaniljesyltede Lilleøæbler, salturt og boghvedeknas

    Hovedret

    Confiteret knoldselleri, ristede karljohansvampe, kartoffelkompot med bagt græskar, kryddersyltede tyttebær og lun sauce vinaigrette

    Dessert

    Chokoladecreme, brændt hvid chokolade og syltede solbær

    Menuen skal opvarmes og anrettes. Der medfølger vejledning til dette.

    DKK350

  • Meyers Nytårsmenu til børn

    Meyers lasagne med kødsauce på dansk okse, tomat, timian, oregano og mild mozzarellaost

    Chokolademousse af "Guanaja" med karamel og havreknas

    Skal opvarmes og anrettes efter vores anvisninger

    DKK105