arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Menu

5. jan. - 21. jan.

Forret

  • Rimmet kammusling med fyldig creme af danske efterårsrødder, knas af hasselnødder i sojavinaigrette og urter*
    Koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden

Hovedret

  • Velhængt kalvetykstegsfilet stegt med enebær og salvie, glaserede rødbeder, kartoffelkompot med bagt græskar og Vesterhavsost og kalvesky med solbæreddike og honning*

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK195pr. kuvert

Det praktiske

Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er pakket i engangsemballage og termokasser. De retter, som kræver opvarmning, kan varmes direkte i emballagen, når filmen er trukket af.

OBS: Maden skal stilles på køl snarest efter modtagelse, og kan holde sig 2 dage i køleskab fra modtagelsen.

  • Menuen skal bestilles til min. 4 kuverter.
  • Mad til børnene fås fra 1 kuvert.
  • *Skal opvarmes.

Spørgsmål
For mere information læs vores spørgsmål og svar, hvor du finder svar på de oftest stillede spørgsmål.

Relaterede produkter

  • Karameltærte

    Karameltærte serveret med brændt pære, drys af ristede boghvedekerner og hvid chokolade

    DKK50

  • Lasagne til børnene

    Hjemmelavet lasagne til børnene
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK55