arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Menu

25. nov. - 17. dec.

Menu

  • Gammeldags modnede sild med syrnet fløde, skalotteløg, masser af dild og Lilleøæble

  • Færøsk laks gravet med akvavit og fennikel

  • Syltede gule beder og rævesauce med kaffe og brun farin

  • Charcuteri fra Nordhavnen med vores krydrede julepickles

  • Langtidstilberedt mør gris glaseret med Meyers enebærøl og frisk timian*

  • Confiterede andelår*

  • Rødkål kogt med kanel og æbler*

  • Gratineret knoldselleri og græskar med brændt valle, ristede hasselnødder og tyttebær*

  • Rugbrød og koldhævet hvedebrød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden fra Meyers Bageri

Bestil

Minimum 4 kuverter

DKK195pr. kuvert

Det praktiske

Generel vejledning til opvarmning og anretning medfølger. Vores mad er pakket i engangsemballage og termokasser.

OBS: Maden skal stilles på køl snarest efter modtagelse.

  • Retter markeret med * skal opvarmes efter vores anvisninger
  • Menuen skal bestilles til min. 4 kuverter

Relaterede produkter

  • Dessert - Meyers Julefrokost

    Risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler

    DKK50