arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
  • Brombærtrifli

    Brombærtrifli med kornknas og vaniljecreme

    DKK35

  • Chokoladekage

    Chokoladekage med mousse af Jivara, mokka og sidste års sommerbær

    DKK45

  • Chokoladekage med kirsebær og vaniljecreme

    Chokoladekage med kirsebær og vaniljecreme

    DKK35

  • Dessert - Meyers Julefrokost

    Risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler

    DKK50

  • Dessert - Mortensaften

    Tærte med Lilleøæbler, syrlig creme med polynesisk vanilje og sprødt drys

    DKK50

  • Dessert

    Citronmazarin med hyldeblomstmousse serveret med marinerede danske jordbær og krydderurtesukker

    DKK50

  • Forret - Mad til Juleaften

    Færøsk laks gravet med akvavit og fennikel, syltede gule beder, friskost og knas

    DKK50

  • Karameltærte

    Karameltærte serveret med brændt pære, drys af ristede boghvedekerner og hvid chokolade

    DKK50

  • Dessert - Kokoscreme

    Kokoscreme med kompot af citrusfrugter, kardemomme og sprød gurkemejeknas

    DKK45

  • Lasagne til børnene

    Hjemmelavet lasagne til børnene
    Skal opvarmes efter vores anvisninger

    DKK55

  • Meyers Nytårsmenu til børn

    Meyers lasagne med kødsauce på dansk okse, tomat, timian, oregano og mild mozzarellaost

     

    Chokolademousse af "Guanaja" med karamel og havreknas


    Skal opvarmes og anrettes efter vores anvisninger

    DKK105

  • Nytår - Vegansk menu

    Forret

    Cremet rodfrugtsuppe med vaniljesyltede Lilleøæbler, salturt og boghvedeknas

    Hovedret

    Confiteret knoldselleri, ristede karljohansvampe, kartoffelkompot med bagt græskar, kryddersyltede tyttebær og lun sauce vinaigrette

    Dessert

    Chokoladecreme, brændt hvid chokolade og syltede solbær

    Menuen skal opvarmes og anrettes. Der medfølger vejledning til dette.

    DKK350

  • Påskeæg

    Påskeæg fra Meyers Konditori.
    Marcipanen er fra den mindre tyske marcipanfakrikant, Georg Lepke, og er lavet på 100% mandler. Prisen er for en pakke med 3 påskeæg med følgende indhold:

    • Marcipan, mandler & Valrhona 70% Trophilia mørk chokolade
    • Marcipan, nougat & Valrhona 64% Manjari mørk chokolade
    • Marcipan, krokant & Valrhona 40% Jivara lys chokolade

    DKK65

  • Tæt chokoladekage

    med karamelcreme, vaniljesyltede blommer og hvid chokolade

     

    DKK50

  • Trifli

    Trifli med sæsonens frugt, polynesisk vanilje og knas

    DKK35

  • Trifli af Lilleøæbler

    Trifli af Lilleøæbler kogt med polynesisk vanilje, fløde og sprødt rugknas

    DKK35