arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Frokostkl. 11 - 16

Menu

  • Suppe

    Vinter-minestrone med jordskokker, økologisk perlespelt, grønt og røget flæsk. Knasende brød og aioli.

    DKK95

  • Stenbiderrogn

    Salat af letrøget kartoffelmos med stenbiderrogn, milde løg, syrnet fløde og sprødt kyllingeskind.

    DKK125

  • Sæsonens salat

    Salat af bagte rødbeder, grønkål og æbler fra Lilleø, med syrnet fløde og grov sennep.

    DKK95

  • Sæsonens salat med varmrøget laks

    Salat af bagte rødbeder, grønkål og æbler fra Lilleø, med syrnet fløde og grov sennep + varmrøget laks.

    DKK130

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk, med grov remoulade med kapers og syltede grønne tomater samt smør og rugbrød fra Meyers Bageri.

    DKK115

  • Vegetarisk burger

    Paneret vegetarbøf af flækærter, svampe, grønt og krydderier, i smørstegt bolle med grillet knoldselleri, syltede drueagurker, rødløg, persillepesto og karljohan-mayo. Hertil stegte kartofler med havsalt og grøn mayo.

    DKK125

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af velfærdsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med stegte kartofler

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af velfærdsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing + stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Deli burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland, i smørbagt bolle med tørsaltet bacon og hø-ost, krydret tomatdressing, lynsyltet kål og rødløg. Hertil stegte kartofler med havsalt og grøn mayo.

    DKK149

  • Til de mindste: Fiskefrikadeller

    Hertil knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK75

  • Til de mindste: Lasagne

    Med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

Sødt

  • Æbletrifli, 200 ml

    Trifli med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum, 200 ml

    DKK35

  • Æbletrifli, 300 ml

    Trifli med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum, 300 ml

    DKK50

  • Mørk chokolademousse

    Chokolademousse lavet med Peru 71% Summerbird chokolade, 300 ml

    DKK50

  • Mælkechokolademousse

    Chokolademousse lavet med Peru 49% Summerbird mælkechokolde, 300 ml

    DKK50

  • Hvid chokolademousse

    Chokolademousse lavet med 36% hvid Summerbird chokolade, 300 ml

    DKK50

  • Karamelliseret chokolademousse

    Chokolademousse lavet med 36% karamelliseret Amber Summerbird chokolade, 300 ml

    DKK50

  • Blommetrifli, 200 ml

    Skøn trifli af blommer, 200 ml

    DKK35

  • Blommetrifli, 300 ml

    Skøn trifli af blommer, 300 ml

    DKK50

Aftenkl. 17 - 20

Denne uge

  • Kokkens bud: Frilandskylling

    Frilandskylling i cremet sennepssauce, hertil mosede smørbagte kartofler med estragon og citron. (27. februar-5. marts)

    DKK145

  • Ugens livret: Rullesteg 'porchetta'

    Rullesteg 'porchetta' med bagte gulerødder og estragon, hertil bagte kartofler, grønkålssalsa og yoghurtdip. (27. februar-5. marts)

    DKK125

Menu

  • Suppe

    Vinter-minestrone med jordskokker, økologisk perlespelt, grønt og røget flæsk. Knasende brød og aioli.

    DKK95

  • Stenbiderrogn

    Salat af letrøget kartoffelmos med stenbiderrogn, milde løg, syrnet fløde og sprødt kyllingeskind.

    DKK125

  • Sæsonens salat

    Salat af bagte rødbeder, grønkål og æbler fra Lilleø, med syrnet fløde og grov sennep.

    DKK95

  • Sæsonens salat med varmrøget laks

    Salat af bagte rødbeder, grønkål og æbler fra Lilleø, med syrnet fløde og grov sennep + varmrøget laks.

    DKK130

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk, med grov remoulade med kapers og syltede grønne tomater samt smør og rugbrød fra Meyers Bageri.

    DKK115

  • Vegetarisk burger

    Paneret vegetarbøf af flækærter, svampe, grønt og krydderier, i smørstegt bolle med grillet knoldselleri, syltede drueagurker, rødløg, persillepesto og karljohan-mayo. Hertil stegte kartofler med havsalt og grøn mayo.

    DKK125

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af velfærdsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med stegte kartofler

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af velfærdsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing + stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Deli burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland, i smørbagt bolle med tørsaltet bacon og hø-ost, krydret tomatdressing, lynsyltet kål og rødløg. Hertil stegte kartofler med havsalt og grøn mayo.

    DKK149

  • Til de mindste: Fiskefrikadeller

    Hertil knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK75

  • Til de mindste: Lasagne

    Med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

Sødt

  • Æbletrifli, 200 ml

    Trifli med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum, 200 ml

    DKK35

  • Æbletrifli, 300 ml

    Trifli med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum, 300 ml

    DKK50

  • Mørk chokolademousse

    Chokolademousse lavet med Peru 71% Summerbird chokolade, 300 ml

    DKK50

  • Mælkechokolademousse

    Chokolademousse lavet med Peru 49% Summerbird mælkechokolde, 300 ml

    DKK50

  • Hvid chokolademousse

    Chokolademousse lavet med 36% hvid Summerbird chokolade

    DKK50

  • Karamelliseret chokolademousse

    Chokolademousse lavet med 36% karamelliseret Amber Summerbird chokolade, 300 ml

    DKK50

  • Blommetrifli, 200 ml

    Skøn trifli af blommer, 200 ml

    DKK30

  • Blommetrifli, 300 ml

    Skøn trifli af blommer, 300 ml

    DKK50

Drikkevarerkl. 11 - 20

Vin & bobler

  • Meyers Rødvin

    Fyldig Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Meyers Rødvin laves i samabejde med det familieejede hus Mas du Goudareau af en blanding af druerne  Grenache, Syrah og Mouvedre, dyrket biodynamisk. Her årgang 2010

    Alkohol: 14 %
    Indeholder sulfitter 
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Meyers Hvidvin lavet i samarbejde med Peter Geiben på kongedruen i Mosel, Tyskland. Her i årgangen 2011

    Alkohol: 11 % 
    Indeholder sulfitter
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Bobler

    Tyske Bobler
    Meyers Mousserende Riesling fra Mosel. Produceret i samarbejde med det ældgamle hus Saar-Mosel-Winzersekt

    Alkohol: 12,5 %
    Indhold: 75 cl

    DKK130

  • Cava Rosé

    Nadal
    Cava Rosado Brut NV, rosé cava med milde og blomstrende aromaer. 100% Pinot Noir, frigivet efter 15 måneders flaskelagring.

    DKK130

  • Chardonnay

    Hob Nob Chardonnay Pays d'Oc 2012

    Cremet og fyldig sydfransk Chardonnay med noter af æble, moden citrus og en let sødme fra fadlagringen

     

    Alkohol: 13 % 
    Indeholder sulfitter
    Indhold: 75 cl

    DKK120

Øl

  • Meyers Brænde Ale 5,5%

    Brygget med brændenælder, strandkarse og hyldeblomster. Høstet midt juni på Lilleø. 75cl

    DKK70

  • Meyers Juniper Dubbel 9,2%

    En mørk, stærk overgæret øl med enegrene og vilde, norske enebær – 75 cl

    DKK70

  • Meyers Doyenne 6,5%

    Lys overgæret øl brygget på fire forskellige malte, tjekkiske aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15% fuldmodne Doyenne de Comice-pærer. 75cl

    DKK70

Meyers æblemost

  • Meyers æble- & ribssaft, 25 cl

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og fra saftige, danske ribs, der giver et syrligt modspil til den sødmefulde æblemost, ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers æble- & havtornsaft, 25 cl

    Koldpresset most af æbler fra sydhavsøerne og råsaft af havtorn, ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers Lilleømost, 25 cl

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Mosten er drikkeklar, let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider, ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers enkeltsortsmost, 1 l

    Koldpresset og ufiltreret most fra skiftende æblesorter efter sæson.

    DKK50

  • Meyers Lilleømost, 1 l

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Mosten er drikkeklar, let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider, ikke tilsat sukker

    DKK30

  • Økologisk æblemost, 1 l

    Koldpresset og ufiltreret æblemost fra Lilleøs økologiske plantage, ikke tilsat sukker

    DKK50

  • Meyers æble- & havtornsaft, 1 l

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og råsaft af havtorn

    DKK50

  • Meyers æble- & ribssaft, 1 l

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og fra saftige, danske ribs, der giver et syrligt modspil til den sødmefulde æblemost, ikke tilsat sukker

    DKK50

Øvrige drikkevarer

  • Aqua Panna

    Acqua Panna, kildevand, 50 cl.

    DKK20

  • San Pellegrino

    San Pellegrino, kildevand med naturlig kulsyre, 50 cl.

    DKK20

  • Coca Cola Zero, 33 cl.

    DKK30

  • Coca Cola, 33 cl.

    DKK30

Gaveæskerkl. 9 - 21

Gaveæsker med mere

  • Gaveæske: Forkælelse


    Meyers Bobler, 570 cl


    Kogebog: Meyers Chokolade - de bedste opskrifter


    Summerbird chokoladecreme, 275 g


    Summerbird mandler, 100 g


    Summerbird chokoladebar, 40 g


    Torres saltede peanuts, 125 g


    Meyers marmelade, 250 g


    Bülow A-lakrids, 250 g


    DKK500

  • Gaveæske: Salt & sødt


    Kogebog: Året rundt i Meyers køkken


    Meyers æblecidereddike, 500 ml


    Meyers olivenolie, 250 ml


    Meyers relish, 275 g


    Brødblanding til 2 stk. Ølandshvedebrød, 1 kg


    Løgismose pålægschokolade, 112 g


    Meyers marmelade, 250 g


    DKK350

  • Bagekit


    Kogebog: Meyers Bageskole


    Økologisk hvedemel fra Grupe & Meyer, 2 kg


    Bagespatel i metal med træhåndtag


    DKK350

  • Året rundt i meyers køkken

    Året rundt i Meyers køkken

    'Året rundt i Meyers køkken' er en genudgivelse af Claus Meyers første kogebog, med fokus på årstidernes skiften i Danmark, lokale råvarer og økologi

    DKK75