arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Frokostkl. 11 - 16

Frokost - Kl. 11-16

  • Færøsk laks

    Koldrøget laks med havsalt og sort peber. Råkost af  spidskål og grønne ærter med peberrod og dild.

    DKK115

  • Suppe

    Forårssuppe med grønne asparges, kål, nye kartofler og kørvel.

    DKK95

  • Vegansk

    Lun paté med forårssvampe, hvide bønner og spinat  Lynstegte grønne asparges med kold sauce på morkelsvampe, nødder og kørvel.

    DKK100

  • Sæsonens salat

    Forårsgrønt med grønlandske rejer, røgede nye kartofler og tykmælksdressing.

    DKK115

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og sej med grov remoulade med kapers  og estragon. Nye kartofler med smør, og rugbrød.

    DKK125

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing 

    DKK100

  • Stegte kartofler

    Sprøde stegte kartofler med dip til flæskestegssandwich

    DKK35

  • Deli-burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland i blød sesambolle med tørsaltet bacon og ost fra Højer. Agurkerelish med peberrod, svampecreme, lynsyltet kål og rødløg. Stegte kartofler med havsalt og grøn ”majo”.

    DKK148

  • Boller i karry - Til de mindste

    Med æblerelish, kogt økologisk perlespelt og knas af nødder

    DKK75

  • Lasagne - Til de mindste

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

  • Fiskefrikadeller - Til de mindste

    Med knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade

    DKK75

Sødt - Kl. 11-16

  • Æbletrifli 200ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK35

  • Æbletrifli 300ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK50

  • Hvid chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade
    fra Summerbird, hvid 36 %

    DKK50

  • Mælke chokolademousse

    Lavet af økologisk mælkechokolade fra
    Summerbird, Peru 49 %

    DKK50

  • Karamel chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade fra Summerbird, karamelliseret amber 36 %

    DKK50

  • Mørk chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade
    fra Summerbird, Peru 71 %

    DKK50

Aftenkl. 17 - 21

Aften - Kl. 17-21

  • Vegansk

    Lun paté med forårssvampe, hvide bønner og spinat  Lynstegte grønne asparges med kold sauce på morkelsvampe, nødder og kørvel.

    DKK100

  • Suppe

    Forårssuppe med grønne asparges, kål,  nye kartofler og kørvel.

    DKK95

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og sej med grov remoulade med  kapers og estragon. Nye kartofler med smør og  rugbrød fra bageriet.

    DKK125

  • Sæsonens salat

    Forårsgrønt med grønlandske rejer,  røget nye kartofler og tykmælksdressing.

    DKK115

  • Frilandskylling

    Stegt bryst af kylling med ramsløg og citron.  Grillede løg, spidskål og kold aspargescreme.

    DKK145

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing 

    DKK100

  • Stegte kartofler

    Sprøde stegte kartofler med dip til flæskestegssandwich

    DKK35

  • Deli-burger

    Stegt bøf af oksekød fra Himmerland i blød sesambolle med tørsaltet bacon og ost fra Højer. Agurkerelish med peberrod, svampecreme, lynsyltet kål og rødløg. Stegte kartofler med havsalt og grøn ”majo”

    DKK148

  • Færøsk laks

    Koldrøget laks med havsalt og sort peber. Råkost af  spidskål og grønne ærter med peberrod og dild.

    DKK115

  • Boller i karry - Til de mindste

    Med æblerelish, kogt økologisk perlespelt og knas af nødder

    DKK75

  • Fiskefrikadeller - Til de mindste

    Hertil knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade

    DKK75

  • Lasagne - Til de mindste

    Lasagne med grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK75

Ugens ret - Uge 20, kl. 17-21

  • Kalvefrikasse

    med peberrod, asparges og ramsløg.

    Nye kartofler kogt med løvstikke.

Meyers Gadekøkken - Kl 17-21

  • Boller i karry

    Med æblerelish og knas af nødder. Serveres med kogt økologisk perlespelt og råkost af vintergrønt

    DKK95

  • Kalvefrikassé

    Serveret med masser af grøntsager, fløde og økologiske perlespelt.

    DKK95

  • Svinekæber

    Krydret svinekæber med mandler, limeblade, citrongræs og fløde. Serveres med kogt økologisk perlespelt, råkost af vintergrønt og knas af nødder

    DKK95

Onsdagsflæsk - fra uge 18 Kl. 17-21

  • Onsdagsflæsk

    Stegt flæsk med persillesovs. Hertil syltede rødbeder, friskpillede kartofler og råkost af æbler og vintergrønt

    DKK135

Sødt - Kl. 17-21

  • Æbletrifli 200ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK35

  • Æbletrifli 300ml

    Med æbler fra Lilleø kogt med polynesisk vanilje, makroner, vaniljecreme og flødeskum

    DKK50

  • Hvid chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade
    fra Summerbird, hvid 36 %

    DKK50

  • Mælke chokolademousse

    Lavet af økologisk mælkechokolade fra
    Summerbird, Peru 49 %

    DKK50

  • Karamel chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade fra Summerbird, karamelliseret amber 36 %

    DKK50

  • Mørk chokolademousse

    Lavet af økologisk chokolade
    fra Summerbird, Peru 71 %

    DKK50

Drikkevarerkl. 11 - 21

Meyers æblemost

  • Meyers Lilleømost, 25cl

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Mosten er drikkeklar, let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider. Ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers Æble- & havtornsaft, 25cl

    Koldpresset most af æbler fra sydhavsøerne og råsaft af havtorn. Ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers Æble- & ribssaft, 25cl

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og fra saftige, danske ribs, der giver et syrligt modspil til den sødmefulde æblemost. Ikke tilsat sukker

    DKK22

  • Meyers Lilleømost, 1l

    Koldpresset most af æbler fra Lilleø og Askø. Mosten er drikkeklar, let, læskende og ganske ukompliceret at parre med alle døgnets måltider. Ikke tilsat sukker

    DKK30

  • Økologisk æblemost, 1l

    Koldpresset og ufiltreret æblemost fra Lilleøs økologiske plantage. Ikke tilsat sukker

    DKK50

  • Meyers Æble- & havtornsaft, 1l

    Koldpresset most af æbler fra sydhavsøerne og råsaft af havtorn

    DKK50

  • Meyers Æble- & kirsebærsaft, 1l

    Senthøstede æbler leverer en skøn frugtsødme mens kirsebærrene giver saften en dejlig mandelagtige aroma. Ikke tilsat sukker

    DKK50

  • Meyers Æble- & ribssaft, 1l

    Koldpresset most af æbler fra Sydhavsøerne og fra saftige, danske ribs, der giver et syrligt modspil til den sødmefulde æblemost. Ikke tilsat sukker

    DKK50

  • Discovery æblemost, 1l

    Koldpressede discoveryæbler giver en parfumeret og yderst velsmagende æblemost. Ikke tilsat sukker

    DKK50

  • Guldborg & gråsten most, 1l

    To af de ypperste æblesorter giver en intens og parfumeret most. Ikke tilsat sukker

    DKK50

Vin & bobler

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Denne Riesling vin kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det syd-vestlige Tyskland. Markerne, hvis historie går helt tilbage til romertiden, har været ejet af Peter Geiben og hans familie siden 1803. I dag laver familien vin uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Jordbunden er skifer og quartz der giver Rieslingdruen mineralitet, mens de varme dage og kølige nætter i Ruwer-dalen er årsag til den flotte struktur. Vinen er saftig og rank, og efter vore begreber, en smuk repræsentant for sit terroir.

    Alkohol: 11 % 
    Indeholder sulfitter
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen, hvor Helene og Daniel Boulle dyrker ler- og kalkrig mark med gennemsnitligt 30 år gamle vinstokke efter biodynamiske metoder. Druerne (65 % Grenache, 25 % Syrah, 5 % Mourvedre, 5 % Carignan) høstes i hånden, vinificeres og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir. Domaine Mas du Gourdareau omlagde i 2005 til biodynamiske dyrkningsprincipper og har været økologisk (ecocert) og biodynamisk (biodyvin + demeter) certificeret siden 2007.

    Alkohol: 14 %
    Indeholder sulfitter 
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Bobler

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med 'kongedruen' Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken.

    Alkohol: 12,5 %
    Indhold: 75 cl

    DKK130

Øl

  • Meyers Juniper Dubbel, 33 cl

    Meyers Juniper Dubbel er en mørk, stærk overgæret øl brygget med enefrene og vilde, norske enebær. I øllets duft er der cedertræ, tørrede frugter og ingredienser fra skoven. Smagen er blød og sødmefund med karakterfast humlebitterhed

    DKK30

  • Meyers Juniper Dubbel, 75 cl

    Meyers Juniper Dubbel er en mørk, stærk overgæret øl brygget med enefrene og vilde, norske enebær. I øllets duft er der cedertræ, tørrede frugter og ingredienser fra skoven. Smagen er blød og sødmefund med karakterfast humlebitterhed

    DKK70

  • Meyers Brænde Ale, 75 cl

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. 75 cl, 5,5 % alkohol.

    DKK70

  • Meyers Brænde Ale, 33 cl

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. 33 cl, 5,5 % alkohol.

    DKK30

  • Meyers Doyenne, 33 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med 4 forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15 % fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. 33 cl, 6,5 % alkohol.

    DKK30

  • Meyers Doyenne, 75 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med 4 forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15 % fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. 75 cl, 6,5 % alkohol.

    DKK70

Øvrige drikkevarer

  • Rabarbersaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK25

  • Hyldeblomstsaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK25

  • Stikkelsbærsaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK25

  • San Pellegrino

    San Pellegrino, kildevand med naturlig kulsyre, 50 cl.

    DKK20

  • Aqua Panna

    Acqua Panna, kildevand, 50 cl.

    DKK20

  • Coca Cola, 33 cl.

    DKK25

  • Coca Cola Zero, 33 cl.

    DKK25

Picnicboxkl. 9 - 21

Picnic Box

  • Picnic Box

    Fynsk rygeost med rug, purløg og radiser.


    Charcuteri fra Nordhavnen.


    Grønne asparges med kørvelcreme og håndpillet grønlandske rejer.


    Velhængt kalvefilet med salat af nye kartofler, grønne urter og gedeost.


    Gul økologisk ost fra Højer.


    Mousse af lys chokolade med knas af sommerbær og nødder.


    Friskbagt brød fra Meyers Bageri.




    OBS: Bestilles 2 dage i forvejen, eller ring til os og hør om vi kan levere før.

    DKK165