arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark
Hele dagenkl. 8 - 22

AKTUELT: Picnicbox, kl. 8-22

  • Picnicbox

    Grillet spidskål med håndpillede rejer fra Nordatlanten med dild og tykmælk


    Grov mos af nye kartofler rørt med rygeost, purløg og varmrøget havørred


    Hanebryst fra Gråsten med modne tomater, kapers, peberrod og masser af grønne urter


    Sommergrønt med vinaigrette af hindbæreddike, sennep og karse


    Vesterhavsost fra Thiese Mejeri


    Rødgrød og økologisk fløde med jernurt


    Koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket i Norden og økologisk smør

    DKK165

Frokost, kl. 11-16

  • Rimmet færøsk laks

    Rimmet med røgsalt og dild. Grillet spidskål, radiser, rygeostcreme og maltkiks
.

    DKK75

  • Kalvetatar

    Pebersyltede løg, morkelcreme, ramsløg og smørristet rugbrød
.

    DKK75

  • Sæsonens salat, vegetar

    Salat med grønne asparges, flere slags karse, radiser, ramsløgsdressing og knas af rug.

    DKK95

  • Sæsonens salat

    Salat med grønne asparges, håndpillede grønlandske rejer og økologiske æg. Flere slags karse, radiser, ramsløgsdressing og knas af rug.

    DKK115

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk. Grov remoulade med kapers og grønne urter. Økologisk smør og rugbrød fra bageriet.

    DKK95

  • Flæskestegssandwich med rødkål

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, rødkål, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med rødkål og stegte kartofler

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, rødkål, æbler og sennepsdressing. Hertil stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Flæskestegssandwich med spidskål

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, spidskål, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med spidskål og stegte kartofler

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, spidskål, æbler og sennepsdressing. Hertil stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Lasagne, til børn

    Grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK65

  • Fiskefrikadelle, til børn

    Knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK65

Kolde retter, kl. 17-21

  • Rimmet færøsk laks

    Rimmet med røgsalt og dild. Grillet spidskål, radiser, rygeostcreme og maltkiks.

    DKK75

  • Kalvetatar

    Pebersyltede løg, morkelcreme, ramsløg og smørristet rugbrød
.

    DKK75

  • Sæsonens salat, vegetar

    Salat med grønne asparges, flere slags karse, radiser, ramsløgsdressing og knas af rug.

    DKK95

  • Sæsonens salat

    Salat med grønne asparges, håndpillede grønlandske rejer og økologiske æg. Flere slags karse, radiser, ramsløgsdressing og knas af rug.

    DKK115

Varme retter, kl. 17-21

  • Letrøget 'pulled' oksespidsbryst

    Oksespidsbryst fra Himmerland langtidstilberedt med hyldeblomst og hvedeøl. Syltet og grillet spidskål, skysauce og smørristede kartofler. Sprøde, grønne blade, ramsløg og masser af kørvel. Agurkerelish med peberrod og grøn mayo.

    DKK145

  • Fiskefrikadeller

    Lavet på laks og torsk. Masser af forårsgrøntsager og grønne urter, stegte kartofler og remoulade.

    DKK115

  • Frilandskylling 'butter chicken'

    Tilberedt med chili, indiske krydderier og fløde serveret med lynstegte forårsgrøntsager og koriander.

    DKK110

  • Flæskestegssandwich med rødkål

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, rødkål, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med rødkål og stegte kartofler

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, rødkål, æbler og sennepsdressing. Hertil stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Flæskestegssandwich med spidskål

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, spidskål, æbler og sennepsdressing.

    DKK100

  • Flæskestegssandwich med spidskål og stegte kartofler

    Lun Ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, sprøde svær, spidskål, æbler og sennepsdressing. Hertil stegte kartofler med dip.

    DKK135

  • Meyers burger

    Friskhakket økologisk oksekød i blød Ølandshvedebolle med tørsaltet bacon, hø-ost og svampecreme. Agurkerelish med peberrod, lynsyltet spidskål, humleagurker og rødløg. Stegte kartofler med havsalt og grøn mayo.

    DKK149

  • Lasagne, til børn

    Grøntsagssnacks og yoghurtdip.

    DKK65

  • Fiskefrikadelle, til børn

    Knasende grøntsager, stegte kartofler og remoulade.

    DKK65

Hverdagsmad, mandag-fredag kl. 17-21

  • Hverdagsmad

     

    Uge 18 (27. april - 1. maj)
    Nakkefilet af Frilandsgris, cremet spinat, flere slags bagte gulerødder og smørbagte kartofler.


    Uge 19 (4. - 8. maj)
    Gråstenkylling tilberedt med masser af krydderurter, rabarberkompot, agurkesalat, skysauce og persillekartofler.

    DKK120

Weekendbøf, fredag-søndag kl. 17-21

  • Weekendbøf

    Velhængt bøf af kalvefilet fra Himmerland. Grillet løg vendt med grønne salater og ny spinat. Stegte kartofler med timian og hvidløg. Kold sauce bearnaise med ramsløg og estragon.

    DKK145

Ost & sødt, kl. 17-21

  • Tre gode oste

    Kvædebrød og ristet rugbrød.

    DKK55

  • Rabarbercrumble

    Vaniljefløde og mynte.

    DKK55

Drikkevarer

  • Meyers Æblemost & Havtornsaft, 25 cl.

    DKK20

  • Meyers Æblemost & Ribssaft, 25 cl.

    DKK20

  • Meyers koldpressede æblemost i karton, 1 l.

    DKK20

  • Meyers Doyenne, 33 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med 4 forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15 % fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. 33 cl, 6,5 % alkohol.

    DKK30

  • Meyers Doyenne, 75 cl

    Denne lyse overgærede øl er brygget med 4 forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitter-humle og ca. 15 % fuldmodne Doyenne de Comice pærer (inklusiv kerner og skræl) høstet på mere end 30 år gamle træer på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra trappistklostret i Chimay. 75 cl, 6,5 % alkohol.

    DKK75

  • Meyers Brænde Ale, 33 cl

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. 33 cl, 5,5 % alkohol.

    DKK30

  • Meyers Brænde Ale, 75 cl

    Meyers Brænde Ale er en imødekommende, karakterfuld og frugtig øl. Den er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster, høstet midt i juli på Lilleø. Gæren er belgisk og stammer oprindeligt fra bryggeriet Hoegarten. 75 cl, 5,5 % alkohol.

    DKK75

  • Meyers Hvidvin

    Riesling Mosel
    Denne Riesling vin kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof ved Ruwer, en biflod til Mosel floden i det syd-vestlige Tyskland. Markerne, hvis historie går helt tilbage til romertiden, har været ejet af Peter Geiben og hans familie siden 1803. I dag laver familien vin uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Jordbunden er skifer og quartz der giver Rieslingdruen mineralitet, mens de varme dage og kølige nætter i Ruwer-dalen er årsag til den flotte struktur. Vinen er saftig og rank, og efter vore begreber, en smuk repræsentant for sit terroir.

    Alkohol: 11 % 
    Indeholder sulfitter
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Rødvin

    Biodynamisk AOC Côtes du Rhône
    Denne rødvin laves i Sérignan-du-comtat i den sydlige del af Rhône-dalen, hvor Helene og Daniel Boulle dyrker ler- og kalkrig mark med gennemsnitligt 30 år gamle vinstokke efter biodynamiske metoder. Druerne (65 % Grenache, 25 % Syrah, 5 % Mourvedre, 5 % Carignan) høstes i hånden, vinificeres og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir. Domaine Mas du Gourdareau omlagde i 2005 til biodynamiske dyrkningsprincipper og har været økologisk (ecocert) og biodynamisk (biodyvin + demeter) certificeret siden 2007.

    Alkohol: 14 %
    Indeholder sulfitter 
    Indhold: 75 cl

    DKK95

  • Meyers Bobler

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med 'kongedruen' Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøster og al vinifikation foregår efter den traditionelle metode og ved håndkraft i de dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken.

    Alkohol: 12,5 %
    Indhold: 75 cl

    DKK130

  • Rabarbersaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK20

  • Hyldeblomstsaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK20

  • Stikkelsbærsaft fra Bornholms Mosteri, 27,5 cl.

    DKK20

  • San Pellegrino

    San Pellegrino, kildevand med naturlig kulsyre, 50 cl.

    DKK20

  • Aqua Panna

    Acqua Panna, kildevand, 50 cl.

    DKK20

  • Coca Cola, 33 cl.

    DKK25

  • Coca Cola Zero, 33 cl.

    DKK25

Se også vores udvalg af supper, salater, Meyers Aftensmad og sødt i vores kølemontre til at tage med hjem.