arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Hvad lærer du:

Fremstilling af den klassiske hvededej til de karakteristiske dampede boller og tilberedning af dem i bambusdampkogere. Vores kok fortæller og viser dig alt om ælteteknik og dampetid.

Du lærer at lave en klassisk hoisinsauce, som er et bærende element til at skabe den helt rigtige søde og krydrede smag  i gua baoen. Vi fokuserer også på lynsyltningen af nogle af sæsonens gode grøntsager, som vil være det friske element i det endelige resultat.

Kokken vil have gjort lidt af snitte- og hakkearbejdet, samt den første del af tilberedningen af svinebrystet, så du fokusere på de mere tekniske udfordringer.

Alle de forskellige elementer samler vi til sidst til flotte og velsmagende gua bao-burgere - og der vil være rigeligt af dem.

 Det får du:

Et lækkert, hjemmelavet måltid inkl. et godt glas øl, vin eller most

Opskrifterne med hjem

 

 

Intropris: 500 kroner

Pris efter 31-06-17: 600 kronerBestil plads på Greatest hits: Gua Bao på BISQUITfabrikken

Hvor
Bisquitfabrikken
Jægersborggade 20
2200 København N
Hvor længe
2 timer timer
Hvor mange
14 deltagere

{{variant.CurrencyCode}} {{variant.Price}} pr. person

Udsolgt