arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

 

  • Forside fra Meyers Bageskole
  • Grantoftegårdbrød process fra Meyers Bageskole
  • Kanelsnurrer fra Meyers Bageskole
  • Ølandsbaguette

Meyers Bageskole, 2014
I Meyers Bageskole kan både nybegynderen og den mere øvede hjemmebager være med. Bogen tager udgangspunkt i få grunddeje, der danner basis for de ca. 70 opskrifter, der spænder fra blåbærsnurrer over rugbrød til saftige hvedebrød. Bogen henvender sig til dem, der bare gerne vil hurtigt i gang med at bage, men der er også masser af ekstra at hente for bagenørderne, der gerne vil vide, hvorfor surdejen skal have mindst lige så meget opmærksomhed som en krævende elskerinde og hvor lange glutenstrenge egentlig kan blive. Læs mere om bogen her

 

  • Meyers Kager forside
  • Rabarbartrifili fra Meyers Kager
  • Hindbærsnitter fra Meyers Kager
  • Jordbærtærte fra Meyers Kager

Meyers Kager, 2011
Meyers Kager er skrevet til dig, der elsker kager og gerne vil videre med din bagning. I bogen bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide, denne gang om kagebagningens råvarer, redskaber og grundprincipper. Glæd dig til at læse kagernes dragende historie, inden du kaster dig over bogens overvældende opbud af knasende sprøde, lokkende søde, behageligt bløde og ikke mindst fuldfede og smørgode opskrifter fra Meyers eget kageværksted. Læs mere om bogen her

 

  • Forside til Meyers Bageri
  • Surdej og grundsurdej fra Meyers
  • Rugbrød udskåret
  • Kanelsnegle fra Meyers Bageri

Meyers Bageri, 2009
Du bliver introduceret til korn og meltyper, du muligvis ikke kender, og som ikke fås overalt. Du får forklaret, hvordan du kan variere og forbedre dine ælte-, hæve- og afbagningsmetoder, og hvad din indsats betyder for dit brød. Start med at læse det indledende afsnit, juster dine metoder, bag herefter så meget du kan, og så vil du hurtigt blive en endnu bedre bager. Læs mere om bogen her