arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Når sundhed møder velsmag

Smag, variation og sundhed er de tre vigtigste elementer, når man laver mad til de samme mennesker hver dag. Frokosten skal give medarbejderne overskud og nydelse og må aldrig være kedelig.

Kontakt os i dag for en snak om hvordan vi kan skabe værdi i jeres hverdag med en velsmagende, sund og fleksibel frokostordning fra Meyers Frokostkøkken.

 

Telefon
39 18 69 00

 

E-mail
post@lmfood.dk

 

Eget pålæg, langtidshævet brød og kokkelaboratorium

Meyers Frokostkøkken har bygget et moderne og bæredygtigt køkken, som er det største af sin art i Danmark. Vi leverer hver dag 3000 frokostkuverter til døren i Storkøbenhavn, og tilbyder spændende måltider med hjemmelavede specialiteter.

Vi har pølsemageri med kødopskæring, hvor vi laver hjemmelavet pålæg. I bageriet bager vores dygtige bagere hver morgen økologiske wienerbrød, langtidshævede økologiske signaturbrød, og andre spændende varianter – såsom naanbrød når der står indisk på menuen, eller filonebrød når vi har italiensk tema.

I frokostkøkkenet har vi også et kokkelaboratorium, hvor vores passionerede kokke og gastronomer eksperimenterer og udvikler nye og kreative retter og produkter til menuen. I kokkelaboratoriet arbejder vi med de nyeste madteknologier og avancerede tilberedningsmetoder fra gourmetrestauranterne i Løgismose Meyers familien. Vi udvikler på metoderne og tilpasser dem til, når der skal laves mad til mange – og på den måde berige jeres oplevelse af buffeten hver dag.

Kig forbi til frokost i frokostkøkkenet:

Kontakt salgsafdelingen på tlf. 39 18 69 00 eller post@lmfood.dk og book et møde, hvor du kan få smag for sagen og vi kan finde en løsning, som passer til jeres behov og ønsker.

Bæredygtigt – fra jord til bord

Meyers Frokostkøkken tænker bæredygtigt. Vi har det økologiske spisemærke i bronze, hvilket betyder at 30-60% af vores lækre råvarer er økologiske. Vi vælger kød fra fritgående danske dyr og bruger lokale og regionale råvarer i sæson – det giver den bedste smag i munden.

Madproduktion er belastende for miljø og klima. Og det er et ansvar vi tager meget alvorligt – i hele processen fra jord til bord. Vi stiller krav om bæredygtighed og dyrevelfærd til vores leverandører, medarbejdere, processer, kunder og omverden.

Vores nye køkken er udstyret med det nyeste, mest miljøvenlige og ressourcebesparende udstyr. Vi har også anlagt en biotank, som opsamler den mængde uundgåeligt bioaffald, som køkkenet producerer og genanvender det til varme- og energiproduktion.

Med en frokostordning fra Meyers Frokostkøkken får I således ikke kun bæredygtige råvarer og en tilberedningstankegang, der sigter mod mindst mulig madsvind og -spild, men også et køkken, som forener det nyeste og bedste inden for klima- og energivenlig produktion.

  • Markvandring
 

Årshjulet

Frokostkøkkenets årshjul sørger for, at der hele tiden er overraskelser på menuen og madoplevelser, der får de spisende til at blive opmærksomme på og glæde sig over sæsonen.

Årshjulet er en integreret del af vores menutankegang, hvor vi et par dage sætter fokus på bestemte råvarer, inviterer en markant gæstekok til at udvikle opskrifter for os, laver temadage med mad fra fremmede køkkkener, fejrer årets mærkedage med særlige begivenheder eller serverer andre former for overraskelser.

Årshjulet er med til at holde vores gastronomiske udvikling i gang og er en systematiseret måde at sikre variation, mangfoldighed og fornyelse.

Vi kokkererer og leverer

Vores frokostordning er en enkel, velsmagende og spændende frokostordning henvendt til virksomheder i hele Storkøbenhavn, som ønsker at få bragt frokosten til døren, klar til at blive anrettet og nydt af jeres medarbejdere.

Vores kunder er virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra 12 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil.

Med Meyers Frokostkøkken får I en løsning, der forener velsmag med sundhed og bæredygtighed. Vores frokost er en buffet som får smag fra årstidens bedste råvarer og vores kokkes gode håndværk og kærlighed til mad.

Alt er lavet fra bunden – til jer – og leveres frisk fra vores nye, moderne og bæredygtige køkken.

Kontakt Meyers Frokostkøkken