arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 22, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

  • Ramsløgsmayo fra Almanak

Mandag

VARM RET
Kylling à la diable, kold dijoncreme
Tilbehør: Krydderristede kartofler med havsalt og citron

VEGETAR
Cassoulet med møre bønner, tomat, rosmarin og urteskorpe

PÅLÆG
Røget krydderskinke med løvstikkesalsa
Oksespegepølse med hjemmerørt remoulade
Dagens oste med tilbehør *

GRØNT
Fuldkorns-couscous med bagte grønsager og frisk løvstikke ¤
Grønne salater med dildsyltede agurker

 

Tirsdag

GRØNT
Grillede grønsager marineret med mild chili, creme af bagt grønt og sprødt drys
Broccoli og sprøde salater i mormordressing à la Meyers *

  • persillepesto kartofler

Onsdag

VARM RET
Grillet medister med rørt timiansennep og hjemmelavet ketchup
Tilbehør: Kold kartoffelsalat med løvstikke, grov sennep og citron

VEGETAR
Kikærter tikka masala med kogte kerner og mild yoghurtcreme *

PÅLÆG
Hjemmesprængt kalkunbryst med sommersalat à la Meyers *
Salat med koldtvandsrejer, sprøde grønsager og masser af dild *
Dagens oste med tilbehør *
Shot:
Appelsin, gurkemeje, ingefær

GRØNT
Sommercoleslaw med spidskål, gulerod, drænet yoghurt og masser af krydderurter *
Hjertesalat, små ærter og bredbladet persille

  • Stenbiderogn og kartoffel fra Meyers Deli

Torsdag

  • Sprød rosenkålssalat med appelsin, valnødder og perlebyg

Fredag

VARM RET
Byg selv burger med hakkedreng, hjemmesyltede agurker, vores krydderketchup og sennepsmayonnaise *¤

VEGETAR
Lasagne med timian, oregano, peberfrugt og aubergine

PÅLÆG
Hjemmelavet leverpostej med syltede rødbeder
Hjemmelavet gravet kalv med krydret creme af hvide bønner
Makrel i tomat med radise karse og rugknas ¤

GRØNT
Klassisk kartoffelsalat med milde løg og cremet dressing med purløg og havsalt *
Knasende marineret spidskål

Kontakt Meyers Frokostkøkken