arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers Frokostkøkken, menu for uge 17, 2017.

Mad fra Meyers Frokostkøkken er underlagt Fødevarestyrelsens 3-timers regel. Det betyder, at maden skal være spist eller kasseret hos jer senest 3 timer efter, at kølekæden er brudt – vi er færdige med maden kl. 10, og I bør således være færdige med frokosten kl. 13.

Ring til os på tlf. 39 18 69 00, hvis du har spørgsmål om ingredienser eller allergener. Vi har markeret allergener med følgende tegn:

* = laktose
¤ = gluten
^ = spor af nødder

  • Ramsløgsmayo fra Almanak

Mandag

Biksemad med små kartofler, stegt okse, bearnaisesmør og syltede rødbeder *

Vegetarret: Pasta penne med ovnbagte grøntsager, gremolata og grana *¤

Terrine af mør gris med sennepssyltede rødløg

Fynsk forårssalat med rygeost, sprøde radiser, agurk, krydderurter og rugknas *¤

Dagens oste *

Quinoasalat med persille, rødder, lilleøæbler, og milde løg

Råkostsalat af gulerod med frisk appelsin og enebærsalt

Tirsdag

Løgismosekylling i mild karrysauce med løse ris og sur-sød frugtchutney *¤

Vegetarret: Grillet kål med, rodfrugtkompot, løvstikkesalsa og ristede mandelflager *^

Røget hamburgerryg med forårssalat af hjemmerørt mayo, kørvel og sprøde grøntsager

Cremet fiskesalat med rimet sej og grov sennep *

Roastbeef med Meyers remoulade og peberrod

Kartoffelsalat med urtecreme, agurk og forårsløg *

Spinatsalat med brøndkarse, bladselleri og dild

  • persillepesto kartofler

Onsdag

Langtidstilberedt kalvebryst i lys sauce med citrondampede gulerødder, små kartofler og syltede majroer *¤

Vegetarret: Blomkålstærte med, butterdej, timian og økologiske æg *¤

Hjemmelavet leverpostej med peberrodssyltede rabarber *¤

Vores egen makrelsalat med røget pebermakrel, tomat, purløg og hjemmerørt mayonnaise

Dagens oste *

Braiserede porrer med puylinser og kørvelvinaigrette

Krydderurtesalat med knasende knudekål og saftig salturt

Shot: Melon – agurk – Meyers most – ingefær

  • Stenbiderogn og kartoffel fra Meyers Deli

Torsdag

Bygotto med letsprængt gris, dampede grøntsager og ramsløg *¤

Vegetarret: Hvedekernebøffer med fennikeltzatziki med ramsløg *¤

Hjemmelavet 'pastrami' af kalkunbryst med lynsyltet kål med fennikelfrø og grov sennep

Fisketerrin, sauce tatar og citron *¤

Kartoffelmad med løvstikkemayo og purløg

Smørbønner med milde løg og yoghurtdressing med frisk mynte og estragon *

Rucola, frisée og radicchio, lilleøæbler, feta og saltet boghvede

Dessert: Chokoladekage *¤^

  • Sprød rosenkålssalat med appelsin, valnødder og perlebyg

Fredag

Cottage pie med fyld af okseragout, søde tomater, timian og løg og bagt mos af øko-kartofler *¤

Vegetarret: Cassoulet med tomat, courgetter, ristede svampe, bønner og masser af frisk timian

Rillettes med varmrøget laks, skyr, citron og masser af friske urter *

Urtekogt skinke med forårsgrøntsager i urtecreme *

Vegetarisk paté med svampe og surt*^¤

Flækærtesalat med broccoli og mild vinaigrette med friskrevet ingefær og citron

Rå rødbeder med estragon, citronskal og ristet sesam

Kontakt Meyers Frokostkøkken