arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Her kan du læse de oftest stillede spørgsmål om Meyers Mad til døren

Hvad er "Meyers Mad til døren"?

Med få klik er det nu muligt at bestille Meyers Mad direkte til døren og få leveret i hele landet!*

Vi har samlet de største hits blandt vores menuer og emballeret og pakket dem, så de kan blive sendt trygt lige til jeres dør. Maden kommer praktisk anrettet i engangsemballage – så det eneste I skal gøre er at varme maden op og servere den. Selv emballagen kan gå i ovnen.
Du kan dermed, nemt og hurtigt, blive mesterkok i eget køkken og til en pris, der er overkommelig, da vi har fjernet en masse fordyrende led mellem vores kokke og jeres gæster.

Vi har lavet et par inspirationsfilm, som viser, hvordan man kan anrette maden. Bemærk at vores menuer og indhold følger sæson og udbud. Der kan være variationer på de menuer, I kan købe lige nu og dem, man ser på vores film. Vi lover den gode smag og den høje kvalitet går igen hele vejen.

Maden bliver leveret om fredagen mellem kl. 8 og 16. Vores mad er naturligvis pakket i beskyttet atmosfære med is og i termokasser, så den er kold ved ankomst.  Maden skal i køleskabet ved modtagelse, og kan dermed holde sig 2 dage på køl – for eksempel til søndagsfrokosten. I kan desuden i ”indkøbskurven” her på siden præcisere, hvor kasserne må stilles ved levering: På trappen, i garagen, i haven, og så videre.

Hvad er forskellen på Catering og Meyers Mad til Døren

Bestiller du mad fra "Catering" skal du bestille til minimum 10 kuverter.
Alle menuer er helt eller delvist færdiganrettet på vores porcelænsfade og skåle.
Catering kan du enten selv vælge at afhente hos vores køkken i Nordhavnen eller får leveret med vores budfirma i Storkøbenhavn og Sjælland. Du kan få leveret inden for en halv times interval alle ugens dage fra 11 til 17, søndag dog kun 10-12. Ønskes levering på andre tidspunkter er det muligt mod gebyr.
Pris for levering af Catering fra DKK 350.
Se og bestil vores Catering her.

Bestiller du mad fra "Meyers Mad til Døren" skal du bestille til minimum 4 kuverter.
Alle menuer er pakket i engangsemballage - bøtter og poser - og i termokasser med is. I skal altså selv anrette maden på jeres egne fade, til genglæd er der ingen emballage og fade, der skal retur til os.
Meyers Mad til Døren kan du få leveret til hele Danmark pånær øer uden bro. Levering sker med Postnord og vi kan tilbyde levering mellem 8.00 og 16.00 om fredagen. Da maden er pakket i termokasser med is er det ikke et problem at du ikke er hjemme, så kan det blot stilles og snildt holde sig koldt til du kommer hjem.
Meyers Mad leveres kun om fredagen, men er beregnet til opvarmning og servering fredag, lørdag eller søndag, såfremt den kommer på køl fredag aften.til døren er muligt at bestille til fredagslevering -  men maden kan holde sig til at spise hele weekenden så fremt den kommer på køl fredag aften.
Pris for levering af Meyers Mad til Døren er 55,- bestiller du for mere end 1500,- er leveringen gratis.
Se og bestil vores Meyers Mad til Døren her.

Hvad koster levering?

Leveringen koster DKK 49,-

Hvornår kan jeg få Meyers Mad til døren?

Du kan bestille Meyers Mad til Døren til levering hver fredag. - Dog ikke helligdage.

Meyers Mad til døren er naturligvis pakket i beskyttet atmosfære med is og i termokasser, så den er kold ved ankomst.  Maden skal i køleskabet ved modtagelse, og kan dermed holde sig 2 dage på køl.

Hvordan er afbestillingsbetingelserne?

Afbestilling af en bestilling kan rettidigt ske skriftligt inden 8 hverdage på e-mail til meyersmadtildoren@lmfood.dk.

Ved afbestilling senere end 8 hverdage før leveringsdatoen gælder følgende regler:

Inden 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse der svarer til 50 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for de udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Senere end 6 døgn før leveringsdatoen, kan Meyers Køkken kræve en godtgørelse, der svarer til 75 % af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Meyers Køkken kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles.

Nægtes modtagelse af bestillingen på leverings/afhentningsdatoen betales fuld pris for hele bestillingen.