arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

6 æg

2 dl letmælk

havsalt og friskkværnet peber 
100 g østershatte

2 spsk. olivenolie

30 g god chorizo

purløg

Sådan gør du:

Slå æggene ud i en skål, et ad gangen. Pisk æggene sammen med mælk, salt og peber. Rens østershattene, og skær dem ud, eller bræk dem i mindre stykker. Varm en pande op, kom olie på, og steg østershattene i 2-3 min. heri, indtil de er gyldne.
 Skær chorizoen ud i små tern, kom dem på panden til østershattene, og lad dem stege med i 1 min. Kom æggemassen på panden, vend lidt rundt med en træske, og sæt herefter æggekagen i ovnen.
 Bag æggekagen ved 200° i 8-10 min., til den har ”sat sig” og er blevet lækkert gylden på toppen. Tag æggekagen ud, og server den varm med skåret purløg på toppen og groft rugbrød, sennep og en grøn salat til. Det er dæleme dejlig frokostmad.

Relaterede opskrifter