arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du skal bruge:

Æggekage
6 æg
1 løg
100 g markchampignoner
100 g blancheret spinat
400 g kogte kartofler
2 dl letmælk
Salt og peber
½ bundt purløg
15 g smør

Spinatsalat med yogurtdressing
500 g frisk spinat
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. akaciehonning
1 spsk. æbleeddike
salt og peber
80 g kogte kikærter (kan købes tilberedt eller tørrede)

Sådan gør du:

Æggekage
Pil løget og snit det fint. Rens champignonerne. Steg løg og champignon i smør på en pande, krydr med salt og peber. Tilsæt spinat og kartofler, og vend rundt med løg og champignon. Pisk æg og mælk sammen, kom blandingen på panden. Sæt æggekagen i ovnen og bag den i 8-10 minutter ved 170°, til æggemassen har sat sig og er let gylden på toppen. Snit purløg og drys det ud over æggekagen.

Spinatsalat med yogurtdressing
Rens spinaten og skyl den grundigt i kold vandt. Kom den op i et dørslag, og lad den afdryppe grundigt. Rør yoghurt, honning, eddike, salt og peber sammen til en dressing. Vend spinat og kikærter med dressingen og spis spinatsalaten til den varme æggekage.