arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

Sauce
15 g rapsolie
1 fed hvidløg, hakket
30 g løg, hakket
1 g korianderfrø, stødt
1 g spidskommen, stødt
4 g revet ingefær
25 g brun farin
260 g flåede tomater
25 g tomatpuré
35 g sojasauce
6 g chipotle (røget chili)
60 g æblemost
12 g æbleeddike
4 g røget Whisky
3 g dijon sennep
80 ml hønsebouillon

Fyld
200 g bagt peberfrugt (uden skind) skåret i strimler
150 g løg, groft snittet

Kød
800 g udbenede spoleben
80 g barbecuesauce
10 g salt

Sådan gør du:

Sauce
Olien opvarmes og løg, hvidløg, ingefær, spidskommen og stødt koriander sauteres under omrøring. Farin, salt, eddike, whisky, soja, bouillon, most, chipotle, flåede tomater, dijon sennep og tomatpuré tilsættes. Det hele simrer i ca. 30 minutter og blendes glat. Tilsæt fyldet og kog yderligere 15 minutter til løgene er bløde. Nedkøles og 80 g sauce tages fra til marinade, til kødet.

Kød
Kødet marineres i saucen i minimum 2 timer. Steges mørt i ovnen ved 150° i ca. 2 timer. Saucen varmes op med kødet og serveres.