arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge

500 g blomkål
6 stilke estragon
1 stor håndfuld vild brøndkarse
100 g ristede mandler
100 g revet parmesan
saft og skal af ½ økologisk citron
1 dl olivenolie
2 spsk. hakket skalotteløg
havsalt
sukker
friskkværnet sort peber

Desuden 
40 g parmesan, høvlet i spåner
friskkværnet sort peber

Sådan gør du:

Fjern bladene på blomkålen, skyl grundigt, og del kålen i store buketter. Pluk estragon og brøndkarse i blade, og gem de flotteste til topping. Kør først blomkålen til grove korn i en foodprocessor, og der-efter mandlerne. Vend begge ting med revet parmesan, citronsaft og -skal, olivenolie, de hakkede løg og de plukkede krydderurter. Smag til med salt, sukker og et kværn sort peber.

Anret på et flot fad, top med krydderurter, høvlet parmesan og masser af sort peber.