arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge: 

100 g blødt smør
200 g rørsukker
2 store æg
125 g hvedemel
25 g finthakkede valnødder
10 danske blommer

 

 

 

 

Sådan gør du: 

Rør blødt smør og rørsukker grundigt sammen, og tilsæt herefter æggene 1 ad gangen, og tilsæt ikke det næste æg, før dejen har taget det foregående æg til sig, da dejen ellers kan skille. Tilsæt til sidst mel og finthakkede valnødder, og rør dejen grundigt sammen, så den bliver glat og homogen. Skær blommerne ud i store tern, og bland dem i dejen. Kom dejen i 12-15 muffinforme, sæt dem i ovnen ved 200°, og bag dem i ca. 15 min., til de er helt gyldne og sprøde på toppen.