arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du skal bruge:

500 g friske brombær
300 g sukker
2-3 spsk. kirsebæreddike eller anden mørk frugteddike (citronsaft kan også bruges)
1 tsk. rød melatin.

Sådan gør du:

Skyl brombærrene kort i koldt vand, lad dem dryppe af. Kom dem i en gryde sammen med eddike og sukker, og bring langsomt gryden i kog. Lad marmeladen koge i 1-2 minutter. Fjern evt. skum med en ske. Rør melatin sammen med 1 spsk. sukker, og rør det i marmeladen. Kog den forsigtigt op igen, og tag gryden fra varmen. Smag evt. til med lidt ekstra eddike. Skold et syltetøjsglas med kogende vand. Kom syltetøjet i glasset, og luk det til. Marmeladen kan holde sig 20-30 dage åbnet i køleskabet og 3-4 måneder uåbnet.