arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du skal bruge:

900 g sukker
600 g hvid chokolade
30 g rålakrids (granulat)
370 g smør
450 g æg (ca. 6 store æg)
520 g mel
Grofthakkede mandler (gerne smuttede)

Sådan gør du:

Smelt smørret, tag det af varmen og smelt den hvide chokolade i. Det er vigtigt, at smørret ikke er for varmt. Rør sukker, mel, æg og lakrids sammen i en skål. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i. Hæld dejen i muffins-siliconeforme eller i smurte papirsmuffinsforme og drys med grofthakkede mandler. Bag ved 180° i ca. 20 minutter, til de er sprøde på toppen.