arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

200 g mørk Manjari-chokolade 64%
9 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
5 dl piskefløde
200 g brombær eller hindbær til servering

Sådan gør du:

Hak chokoladen fint, kom den i en skål, og smelt den over vandbad. Pisk æggeblommerne hvide og luftige med sukkeret. Hæld den smeltede chokolade ned i den luftige æggesnaps, og vend grundigt rundt. Pisk fløden til luftigt skum, og vend den hurtigt ned i chokolademassen – sørg for, at det bliver blandet grundigt.

Hæld chokolademoussen op i flere små eller i en stor skål, og sæt den i køleskabet, hvor moussen skal hærde i 3-4 timer, inden du serverer den. Server chokolademoussen med friske hindbær eller brombær til.