arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

Bund
Grov mørdej (se opskrift her)

Frangipane-masse
325 g mandelmel
250 g smør
326 g sukker
250 g æg
100 g mel
250 g syltet citron, blendet

Desuden
mandelflager

Sådan gør du:

Mandelmel røres med smør, æg, sukker og smør og til sidst tilsættes den blendede, syltede citron. Formen fores med grov mørdej og fyldes med halvdelen af frangipane-massen. Kagen bages ved 180° i 15-30 min. Til slut dækkes kagen af mandelflager.