arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

Gin & hyldeblomstbrus á la gin & tonic
4 cl gin
Hyldeblomstbrus
Appelsin
Ingefær

Hyldeblomst sweet & sour
6 cl gin
4 cl ’sweet & sour’ (1 cl sukkersirup, 1 cl limesaft, 1 cl citronsaft og 1 cl æggehvide blandes. For en vegansk udgave vælges loppefrøskaller)
1 skvæt Angostura Bitter
Hyldeblomstbrus

Sådan gør du:

Gin & hyldeblomstbrus á la gin & tonic
Fyldt et højt glas med is og hæld gin over. Top op med hyldeblomstbrus. Servér med en skive appelsin og revet ingefær.

Hyldeblomst sweet & sour
Hæld gin, sweet & sour og Angostura Bitter i en shaker, fyld op med is og ryst til drinken er kold. Servér i et højt glas fyldt med is, og top drinken af med hyldeblomstbrus. Pynt med en citronbåd og et kirsebær.