arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

75 g smør
75 g brun farin
1 spsk lys sirup
175 g havregryn

Sådan gør du:

Smelt smør, brun farin og sirup i en tykbundet gryde. Kom havregryn i, og rør det hele godt sammen. Beklæd en bageform på 20x20 cm med bagepapir, og tryk massen ud i den. Bag havregrynsmassen ved 180° i ca. 25-30 minutter, og lad den afkøle i formen, og skær den herefter ud i små firkanter eller flapjacks.

Tip: Flapjacks holder sig fint 1 uge efter bagning hvis de opbevares i en kagedåse eller lignende.