arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

havsalt
200 g forårssvampe (vårmusseroner, morkler, bøgehatte)
1 spsk olivenolie
friskkværnet peber
250 g frisk garganelli (anden pastatype kan også anvendes)
3 spsk Kirks friskost
10 ramsløgsblade
fintrevet skal af ½ usprøjtet citron

Sådan gør du:

Bring en gryde med vand og salt i kog. Rens svampene grundigt med en pensel eller en lille grøntsagskniv; evt. i vand, hvis de er meget beskidte. Steg svampene i lidt olie på en varm pande i 2-3 min., så de falder lidt sammen og bliver gyldne. Krydr svampene med salt og peber. Kog pastaen i saltet vand i 4-5 minutter (eller efter anvisning på pakken), til den er mør, men stadig med lidt bid i. Hæld vandet fra pastaen, og lad den blive i gryden. Kom friskost, svampe og snittet ramsløg i pastaen, og vend det hele godt rundt. Dryp med lidt olivenolie, og smag til med salt, peber og lidt fintrevet citronskal. Spis pastaen med det samme.