arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 løg
1 hvidløg
1 gulerod
¼ knoldselleri
1 god håndfuld champignon
1 laurbærblad
4 sorte peberkorn
Timian, løvstikke
Lidt olie og fint salt
1,5 l vand

Sådan gør du:

Løg skæres i helt tynde skiver og de øvrige grønsager skæres i mindre tern og sauteres i olie ved mellemvarme i 5-10 minutter. Vand og urter tilsættes og det hele simrer i 40 minutter eller til smagen er god. Sigt fonden gennem en finmasket si. Lav gerne en stor portion og frys ned til næste gang, du skal bruge det.