arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

300 g friske hindbær
100 g sukker
1 kvist rosmarin
3-4 spsk. cidereddike
1 spsk. kartoffelmel.

Sådan gør du:

Kom hindbær op i en skål og drys dem med sukker og eddike. Lad bærrene trække i 20-25 min., så de taber lidt væske. Kom væsken fra hindbær i en gryde, bring den i kog og træk gryden af varmen. Jævn væsken med kartoffelmel og kom bagefter hindbærrene ned i den varme lage sammen med hakket rosmarin. Rør forsigtigt rundt i syltetøjet, og lad det køle af. Smag evt. til med ekstra eddike og sukker, så balancen mellem syre og sødme bliver god. Kom syltetøjet i rene, skoldede glas, og opbevar den i køleskabet, hvor det kan holde sig i 30-40 dage.