arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

4 hotdogbrød
4 gode pølser
1 rødløg
1 bundt bredbladet persille
Sennep og ketchup
Al det fyld du kan lide

Hotdogbrød
Ca. 25 stk.
2 kg fint hvedemel
1 liter vand
50 g gær
180 g sukker
20 g salt
2 æg
150 g smør

Ketchup
500 g flåede tomater
60 g tomatpuré
50 g pillet løg
120 g sukker
100 g æbler
90 g æbleeddike
1 stk. stjerneanis
2 fed hvidløg

Rørt sennep
2/3 sennep
1/3 akaciehonning

Sådan gør du:

Hotdogbrød
Rør gær, sukker og salt ud i vandet. Tilsæt mel lidt efter lidt. Når ca. halvdelen af melet er tilsat, æltes æg og smeltet smør i. Tilsæt resten af melet, ælt dejen godt igennem og lad den hæve lunt i 15-20 minutter. Form pølsebrødene, ca. 120 g pr. brød – og lad dem hæve, til de bliver lette og luftige. Størrelsen på brødene kan du variere afhængig af den pølse, du har tænkt dig at servere dem med! Bag pølsebrødene ved 200° i 12-14 min. Brødene skal være lysebrune, når de kommer ud, da de skal kunne tåle at blive varmet igen inden spisning.

Ketchup
Alle ingredienser koges helt ud ved svag varme. Lad det simre til blandingen er tyk, blend og kør igennem en sigte.

Sennep
Rør alle ingredienserne sammen.

Skær løget over på langs og skær det i tynde både. Hak persillen groft og bland med løgbådene. Saml din hotdog – gab og bid!