arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

6 cocktailtomater
1 spsk. kapers
2 sardeller
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
300 g daggammelt godt brød uden skorpe
10-12 blade basilikum, grofthakkede
1½ spsk. ekstra jomfruolivenolie
3 spsk. æbleeddike
havsalt og peber fra kværn
sukker

Sådan gør du:

Skær tomaterne i grove stykker. Hak kapers, sardeller og hvidløg (bruger du tørsaltede kapers, så udvand dem 30 minutter først). Skær skalotteløgene i tynde ringe. Pres på skiverne med en finger, så du får en masse skalotteløgsringe. Skær kanterne af brødet, og riv eller skær det i store terninger. Bland brød, basilikum, grøntsager og øvrige ingredienser med olivenolie og æbleeddike. Smag til med havsalt, peber og sukker og server salaten inden for en time.

Relaterede opskrifter