arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

600 g jordbær
60 g sukker
1/2 bundt estragon
4 dl letmælk

Sådan gør du:

Skyl jordbærrene så lidt som muligt og nip derefter de grønne haser af.

Anret jordbærrene i dybe tallerkner. Blend sukker og plukket estragon med en stavblender til lækkert grønt sukker, og drys det over jordbærrene.

Overhæld med kold mælk, og server jordbærrene med det samme.

TIP: Når jordbærrene er plukket, skal de skylles så lidt som muligt, og det er vigtigt at haserne bliver på under skylning da bærrene ellers vil suger vand til sig, bliver vandede i smagen og får kortere holdbarhed.