arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 spsk Bombaykarry, ristet på tør pande og kølet af
150 gram mayonnaise, gerne Meyers egen fra vores kølemontre
100 gram drænet økologisk yoghurt, af græsk type
25 gram kapers
1 lille æble i tern (gem ¼ til pynt)
250 gram almindelige marinerede sild, dryppet godt af og skåret i passende stykker

Sådan gør du:

Alt undtaget sild vendes sammen og smages evt til med ekstra salt og peber. Vend forsigtigt sildestykker i dressingen. Pynt med skåret purløg, klippet karse samt æbler i tern.

SPIS!