arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

5 æggeblommer
200 g sukker
½ vaniljestang
150 g smør
100 g hvid chokolade af god kvalitet
200 g friske brombær
250 g mandler
2 spsk. hvedemel
2 æggehvider

Sådan gør du:

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn til en luftig hvid "æggesnaps". Smelt smør og hakket chokolade forsigtigt over vandbad. Vend brombærrene ned i æggesnapsen, og vend herefter chokolademassen i. Hak mandlerne fint, brug evt. en foodprocessor, så det får konsistens a la mandelmel, og vend de hakkede mandler og hvedemelet i dejen. Pisk de 2 æggehvider, til de er helt stiftpiskede, og vend dem ned i dejen.Smør en springform på 24-26 cm i diameter, og hæld dejen i den. Bag kagen i ovnen ved 175° i 30-35 min., indtil den er gylden på toppen og fast i midten. Tag kagen ud, og lad den køle af, inden du serverer den, eventuelt sammen med yoghurtis.