arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

100 g sukker
100 g smør
2 store æg
100 g mel
25 g kokosmel
3 g bagepulver
1/2 vaniljestang
100 g skrællet mango i tern

Desuden
25 g kokos
5 g vand
2 g gurkemeje

Sådan gør du:

Bland smør og sukker sammen til det får en cremet konsistens og bland æg i lidt af gangen. Bland nu mel, kokosmel, bagepulver og vanilje og kom det i massen. Til sidst vendes mangoternene i. Hæld dejen i en springform, 20 cm i diameter ca. og bag kagen 35-40 minutter ved 180°.

Bland kokos, vand og gurkemeje og drys ovenpå kagen.