arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

900 g mel
600 g vand
20-25 g salt
14 g gær
500 g fordej (se opskrift nedenfor)

Fordej:
275 g vand 
1 g gær
275 g hvedemel

Sådan gør du:

Fordej:
Opløs gæren i vandet i en skål og rør melet i så det hele bliver en homogen masse.
Sæt låg på skålen og lad den stå ved stuetemperatur i ca 12 timer.

Bland mel, vand og fordej sammen i en stor skål og bland det indtil melen er hydreret og ingredienserne har formet en ensartet masse. Lad blandingen hvile i 30 minutter, 

Bland nu salt og gær på langsomt tempo i ca 2 minutter for at blande og derefter i 3 minutter. Læg dejen i en olieret skål, læg enten et viskestykke eller film over, og lad det stå i to timer. Efter en time vend gerne dejen om. 

Del dejen i stykker af 1 kg og læg hvert stykke på en bradepande med olie eller bagepapir. Top 

For ciabatta, divide the dough into 1 kg pieces and transfer each piece to a well-oiled baking pan with sides. With additional olive oil, dimple and stretch the dough out to fill the pan, giving the dough rests to allow the gluten to relax. Once the dough is stretched, top the ciabatta with ingredients and bake in a 50 0F preheated oven until nicely browned.