arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du skal bruge:

200 g grønne ramsløgsfrø
100 g salt
2 dl cidereddike
1 dl vand
1 dl sukker
5 sorte peberkorn
2 laurbærblade

Sådan gør du:

Tjek ramsløgsfrøene for urenheder, skyl dem grundigt, kom dem i en skål, drys dem med saltet, og lad dem trække i 12 timer. Efter 12 timer skyller du rams-løgsfrøene og hælder dem i et skoldet syltetøjsglas. Kog eddike, krydderier og sukker sammen i en gryde, og lad lagen køle af. Hæld den afkølede lage over knopperne. Lad nu frøene trække i 7 dage, inden du begynder at bruge af dem. De kan holde sig i op til 6 mdr. i køleskabet.