arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

1 håndfuld ramsløg
3 dl koldpresset rapsolie
3 pasteuriserede æggeblommer
½ dl æblecidereddike
2 tsk salt
1 tsk sukker
friskkværnet peber efter smag
0,5 dl drænet yoghurt.

Sådan gør du:

Ramsløg skylles og blendes med olie i foodprocessor, indtil olien er helt grøn.
Æggeblommer piskes seje med salt og sukker og tilsættes eddike. Pisk indtil æggemassen er hvid. Den grønne olie tilsættes under piskning, lidt ad gangen.
Smag til med peber (evt. lidt mere salt), og vend yoghurt i til sidst.

TIP Hvis mayonnaisen skiller undervejs gør man følgende: Tag en ny æggeblomme, pisk den i en ny skål, pisk herefter den skilte mayonnaise ned i.