arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 andebryster
havsalt
2 kviste timian
friskkværnet peber

Sådan gør du:

Afparer andebrysterne for sener, og tjek dem for fjerstubbe og fjerrester. Rids skindet med en skarp kniv uden at skære ned i kødet. Gnid skindet med salt og hakket timian.
Brun andebrysterne på en medium varm pande, først på skindsiden i 1-2 min., så fedtet smelter lidt af. Hæld fedtet fra (gem det på glas til senere madbrug), og brun den
anden side af brysterne i 1 min. Steg brysterne færdig i ovnen ved 170º i 10-12 min., så de er rosa i midten; hvis du ønsker dem gennemstegt, skal de have 5-7 min. mere.
Tag brysterne ud af ovnen, og lad dem hvile i 3-4 min. inden udskæring. Skær brysterne i skiver, og server dem med lun kålrabi i æblemos.

TIP Gem det frasmeltede andefedt på en lille krukke eller et sylteglas, og brug det til bagning af rodfrugter eller til at stege kartofler i.