arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge: 

3 dl perlerug
6 dl vand
havsalt
2 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. æbleeddike
friskkværnet peber
½ melon (net-, galia- eller honning-)
1 agurk
200 g dampede og pillede Limfjordsmuslinger
1 bundt løvstikke
lidt honning

Sådan gør du: 

Kom rugkernerne i en gryde med letsaltet
vand, bring den i kog, og kog kernerne i
20 min. Lad dem derefter trække i 5 min.
under låg, og hæld så eventuelt overskydende
vand fra.
Smag de lune kerner til med rapsolie,
æbleeddike, salt og peber. Lad kernerne
køle helt af.
Skræl melon og agurk, skær dem ud i små
tern, og vend ternene i rugkernerne.
Kom muslinger hele i rugsalaten, og smag
kernerne til med hakket løvstikke, lidt honning
og ekstra eddike.