arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

500 g friske ribs
200 g sukker

Sådan gør du:

Skyl ribsene, og rib dem af stilkene. Eller vælg den rustikke løsning, og lad stilkene sidde på – det ser så smukt ud. Lad ribsene dryppe godt af i et dørslag, og læg dem herefter lagvis i et fad med sukker imellem. Pas på ikke at røre for meget rundt, så ribsene bliver knust. Stil ribsene køligt, og lad dem stå i 1 time. Server rysteribsene til is, en kage eller bare med letpisket flødeskum eller skyr rørt lind med lidt mælk.

TIP Jeg holder også meget af ribs som tilbehør i det salte køkken – de er uovertrufne til frikadeller og som sur-sødt og friskt modspil til en sommerflæskesteg. Når jeg bruger ribs sådan, kommer jeg dem enten hen over maden uden videre eller ryster dem med lidt sukker først, her taler vi dog bare 50-100 g sukker til 500 g ribs.