arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 håndfulde nye bøgeblade 
1 håndfuld små mælkebøtteblade
½ hoved frisée-salat
1 salatløg
1 spsk. eddike
2 spsk. koldpresset rapsolie
1 tsk. sukker
halvsalt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Pluk og vask forsigtigt bøgeblade, mælkebøtter og frisée-salat, og dup dem let i et viskestykke, så de ikke er drivvåde. De nye blade og bøtter er ikke de bedst egnede kandidater til en svingtur i salatslyngen – dertil er de for sarte. Pil salatløget, halvér det, og skær det i fine strimler. Rør eddike, olie, sukker og salt og peber sammen til en dressing. Kom løg, salat og blade i en skål, og vend hele herligheden med dressing, og smag evt. til med mere salt og peber. Spis salaten som en selvstændig ret eller til smilende æg, et stykke stegt fisk eller stegt fjerkræ.