arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 tomater
1 grøn courgette
1 fennikel
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
havsalt og friskkværnet peber
400 g tørret pasta (fusilli, penne, farfalle)
2 spsk. frisk gedeost 10%
½ bundt frisk basilikum
fintrevet skal af ½ usprøjtet citron
40 g frisk parmesan

Sådan gør du:

Skyl grønsagerne, og skær dem i grove tern. Kom olivenolie i en gryde, kom hvidløgsfeddet i, og sæt gryden på komfuret, og varm den forsigtigt op. På den måde tager olien smag af hvidløg uden af branke, og du kan pille hvidløget op igen, hvis du ikke har lyst til at spise det. Kom grønsagerne i gryden, og sauter dem i et par min., så de falder lidt sammen, men stadig beholder deres sprødhed og friskhed. Bring samtidig en gryde med vand og salt i kog, og kom pastaen i, når vandet koger. Kog pastaen, til den er al dente (se anvisningen på emballagen), og hæld den i et dørslag, og derfra og over i grønsagerne sammen med gedeost, grofthakket basilikum, revet citronskal og revet parmesan. Vend det hele godt rundt, og server med det samme.