arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 dl slåen
1 flaske snaps

Sådan gør du:

Pluk slåen, når de er modne omrking oktober og november, og kom dem i fryseren for at mildne den beske smag. Tø de frosne bær op i snapsen, kom lidt sukker eller honning ved, og lad dem trække i 3-4 uger. Sigt så bærrene fra. Selvom den værste bitterhed fra bærrene er forsvundet efter frysning, er der stadig en del bitterhed i stenene, som trækker ud i snapsen, hvis den trækker meget længere på bærrene. Slåensnaps får en smukt dyb rødlig farve.