arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Du skal bruge:

1 skalotteløg
¼ citron
1 kvist timian
½ dl olie
blandede svampe
20 g smør salt

Sådan gør du:

Hak et skalotteløg fint, skallen af ¼ citron, samt 1 kvist timian "uden grene" eller citrontimian og bland det sammen. Kom ½ dl olie på en rygende varm pand. Steg svampene, til de bliver gyldenbrune i bunden. Ryst din pande, og steg dem gyldne igen. Kom 20 g smør på panden, tilsæt din løgblanding, og steg det hele færdigt i et halvt minut . Drys med lidt salt og server dine svampe. Salt altid til sidst, da salt trækker vand ud af svampene. Salter du tidligt i processen, risikerer det at blive en sjasket omgang. Svampene er perfekte til kylling, nye majs og citronverbena.