arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

700 g af dagens mest velsmagende tomater
150 g modne ribs
½ håndfuld løvstikkeblade
½ håndfuld kruspersille
1 lille rødløg
rørsukker
havsalt
friskkværnet sort peber

Desuden
4 spsk. koldpresset rapsolie
2 spsk. æbleeddike, gerne balsamisk

Sådan gør du:

Skyl tomater, ribs og krydderurter under rindende vand. Rib ribsene, og skær tomaterne i ikke alt for store stykker. Buk løvstikkebladene sammen, og skær flotte tynde strimler, og pluk persillen i fine små buketter. Pil løget, og skær det i tynde skiver. Løsn løgringene fra hinanden med fingrene. Kom tomatstykker, ribs, løg og krydderurter i en stor skål, krydr med lidt sukker, salt og friskkværnet sort peber, og vend det hele godt sammen. Dryp rapsolie og eddike over, og pynt evt. den smukke røde salat med sprøde hvedeflager. Sørg for at salaten har stuetemperatur, når du spiser den.