arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

Friske hyldebærstilke (mængde efter behov)
Flormelis

Sådan gør du:

Rib bærrene af stilkene forsigtigt med en gaffel, så de er fine og hele. Du kan let komme til at smadre bærrene, hvis du bruger fingrene. Fordel de hele bær på et stykke bagepapir, drys med flormelis, sæt dem i ovnen og bag dem ved 60º varmluft i ca 1½ time, gerne med ovnlågen på klem. De skal lige tørre lidt ind og se sådan lidt rosinagtige ud. Gem de tørrede hyldebær i et glas eller i en lufttæt beholder.