arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

1 fed finthakket hvidløg
1 finthakket skalotteløg
Lidt olie
200 g tørrede kikærter
6 dl grønsagsfond
2 spsk. friskhakket estragon
Salt, peber, lidt soja og æblecidereddike

Sådan gør du:

Kikærterne udblødes natten over i koldt vand, hvorefter de drænes og skylles. Finthakket skalotteløg og hvidløg sauteres ved mellemvarme til bløde og let gyldne.

Tilsæt kikærter og fond og lad det braisere under låg i cirka 30 min. Vend friskhakket estragon i og smag til med salt, peber, soja og æblecidereddike.