arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

400 g vaskede, skrubbede jordskokker
8 dl olie
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
Friske timiankviste
Salt

Sådan gør du:

Alt lægges i en ovnfast form. Olien skal lige netop dække. Læg et stykke fugtigt bagepapir ned over jordskokkerne og læg derefter et tætsluttende låg på. Bag ved 170° i 30-40 minutter eller til de føles møre og bløde og lad dem afkøle i olien.

De afkølede jordskokker halveres og steges gyldne på snitfladen. Drys med flagesalt og frisk timian ved anretning.