arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Det skal du bruge:

2 finthakkede skalotteløg
2 fed finthakket hvidløg
200g hakkede, blandede svampe
Lidt olie
400 g perlebyg
1 l grønsagsfond
Evt. 1 tsk. hvid miso
2 æbler f.eks. Elstar eller Belle de Boskoop
Salt, sort peber og lidt æblecidereddike

Sådan gør du:

Blandede svampe ristes med finthakket skalotteløg og hvidløg ved mellem varme til bløde og let gyldne. Tilsæt fond og evt. miso og lad det simre under låg i cirka 20 min. Smag til med salt, peber og en lille smule æblecidereddike. Æblet skæres i fine tern og vendes i lige før servering.