arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Velsmag og værtskab i bageriet
Seks personer kan risikere at få en af deres livs helt store bageri-oplevelser, alt imens de støtter en god sag, når bagerne i vores lille bageri på Gl. Kongevej i et par timer tirsdag 13. oktober, med hjælp fra et par af vores kokke, viser hvad de kan drive ud af den store pizzaovn, når sluserne er åbne. Værtsskabet får også et hak opad, for aftenens tjener, Heine Rene Egelund, er venligst udlånt af Michelinrestauranten Studio på The Standard. Han kan bryste sig af at være både Danmarks og Nordens Bedste Tjener 2015. Ydermere bærer han titlen som sommelier på The Standard, så forvent udsøgte vine til jeres 8 serveringer.

Støt en god sag
Den eksklusive middag går til højstbydende ved en auktion, og beløbet går ubeskåret til Melting Pot fonden og Claus Meyers bestræbelser på at hjælpe unge med at skabe et lokalt cafeteria og bageri i New York-bydelen Brownsville. 

Auktionen starter torsdag 8. oktober kl. 16.00 og slutter søndag 11. oktober kl. 24.00

Byd på: facebook.com/clausmeyerdk

Menu

Østers direkte fra ovnen med grønne urter og knas af kyllingeskind – og dertil Meyers Bobler

Strandkrabbebisque tilberedt med æblemost og pilsner bagt 80´er-style under butterdej med piment d'espelette

Walters Ølandspizza  med lufttørret svinenakke, grønkål, Vesterhavsost og Lilleøæbler, som gav Walter en udtagelse til Europamesterskabet i pizza

Selleri indpakket i hø og ler bagt på eftervarmen i pizzaovnen. Sellerien brydes ved bordet og serveres med hasselnøddesmør

Salat af glaskål og vild brøndkarse i fåreyoghurt

Braiseret svin i egen sky med vilde svampe dækket med hvedeknas, tørret solbær og timian gratineret i ovnen

Lun, svensk grandbark-ost direkte fra ovnen med friskpresset æblemost og en sjat æblebrændevin fra Lilleø - Mont D´or style

Crumble med havre, pærer fra Lilleø og brændte figner med yoghurtsorbet Til alle retter, bortset fra desserten, serveres brød direkte fra den store pizzaovn



Chefs table i Meyers Bageri

Hvor
Meyers Bageri
Gl. Kongevej 103
1850 Frederiksberg
Hvor længe
3 timer