arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Copenhagen Cooking løber af stablen fra d. 21/8-30/8 og I er inviteret med til en række arrangementer, som vi afholder i løbet af ugen i august.

  • Fødevaremarked i Meyers Deli
  • Fødevaremarked i Meyers Deli

Fødevaremarked

Oplev livebagning, de første æbler og hils på kamelen Abu. 
Oplev et charmerende fødevaremarked midt på Frederiksberg lørdag 29. august ved vores Deli på Gl. Kongevej 107 kl. 11-15. Vi får besøg af en række små fødevareproducenter, der fortæller om deres produkter og uddeler smagsprøver. Smag bl.a. på lakrids fra Johan Bülow, koldpresset most fra Lilleø, islandsk flagesalt fra Saltverk, øl fra Nørrebro Bryghus, chokolade fra Chokoladekompagniet og müslibarer fra Eat Naturel. Traditionen tro kommer frugtavlerne fra Lilleø med nogle af årets første æbler, pærer og blommer. Alle børn kan male deres eget mel, Meyers Bageri bager pizzaer og brød i det fri, Deli griller flæskestegssandwich og vores Deli-burger.
Fri entré

  • Madmodsløbet starter
  • Børn der smager og løber til Madmodsløbet
  • Børn der smager og løber til Madmodsløbet

Madmodsløbet
Hvor modig er du?

Tag junior med til et helt særligt madløb lørdag d. 29. august i Kongens Have, hvor børnene udfordrer sig selv og hinanden – og giver kræsenheden baghjul. Undervejs på ruten smager børnene sig igennem seks spiselige poster, hvor vi sætter smagsløgene på prøve og forhåbentlig inspirerer børnene til at blive mere modige med mad. For hver post børnene smager på, får de et kryds på startnummeret. Jo flere krydser, jo modigere er de! Læs mere og køb billetter her

  • Kursister i gård til kursus i Meyers Madhus
  • Hot dog
  • Sovs laves til kursus i Meyers Madhus

Madlavningskurser

Bliv ferm i køkkenet
Vores Madhus har planlægt en masse madlavningskurser under Copenhagen Cooking, så hvad enten du vil lære at mestre det gode brød, en lækker cocktail, smagfulde hotdogs eller søde macarons, så er der et kursus for dig.

Pølsekursus
Du kommer til fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser. Læs mere og køb billetter her

Cocktails & appetizers
Vi starter med at fremstille to essentielle ’power-tools’ til din cocktail-værktøjskasse: en såkaldt simple syrup, som vi dernæst infuserer med ingefær, og en såkaldt shrub. Denne del af aftenen giver dig værktøjer til selv at lave skræddersyede cocktailingredienser, du ikke kan købe dig til. Læs mere og køb billetter her

Fermentering
På kurset lærer du en række grundmetoder til fermentering. En metode, der har været anvendt siden tidernes morgen, og har fået lidt af en renæssance i den seneste tid. Mens det i gamle dage primært var konservering det handlede om, kan vi især fokusere på alle de spændende og karakterfulde smagsoplevelser, som fermentering kan give. Læs mere og køb billetter her

Macarons
Du lærer den særlige macarons-teknik til piskning og sprøjtning af italiensk marengs, så dine macarons får en smuk, glat finish. Læs mere og køb billetter her

Hotdogs fra A-Z
Fra pølsen til ketchuppen og de ristede løg; på dette to-timers kursus laver vi fantastiske hotdogs helt fra bunden. Læs mere og køb billetter her

To generationer: Hotdogs fra A-Z
Undervejs lærer både børn og voksne at fremstille stegepølser fra bunden med gode råvarer, og alt hvad der hører til; sennep, ketchup, syltede agurker, pølsebrød og ristede løg. Læs mere og køb billetter her

Breadmaking (course in english)
In this hands-on course you will learn to bake fantastic bread, using the key principles of our baking philosophy. You will acquire the methods to bake a range of delicious breads – including our signature Øland wheat bread, a traditional Danish rye bread, and our famous cinnamon rolls. Read more and buy tickets here

Se det fulde program for Copenhagen Cooking her

Seneste nyheder