arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Kontakt

Kontakt Meyers Køkken på mail eller ring 39 18 69 00, og fortæl os, hvad vi kan hjælpe jer med. Vi kan også kontaktes via formularen nederst på siden.

Studie 53 er et unikt højloftet lokale hvorfra Meyers administration tidligere regerede, der har gennemgået en forvandling og nu skaber rammen om alt fra middage til fester, konferencer, møder, produktlanceringer og kick off’s.

  • Meyers Studiet har udsigt til Øresund - her tagterassen

Nyt festlokale i Nordhavn
Studie 53 ligger i bygningen, der nu huser Meyers Køkken og eventteam, Nordhavn Eddikebryggeri, Meyers Bageri og ikke mindst storkøkkenet - hvorfra et stort team af Meyers bedste kokke tilbereder den fantastiske mad til fester og private kunder hver eneste dag. Fra tagterrassen vokser der friske urter og den vilde natur mellem Studiet og Øresund lokker ofte husets feinschmeckere på jagt efter vilde blomster og rødder der kan spice retterne op. Kort sagt – et helt hus dedikeret til den fuldendte velsmag og oplevelse.

Studiet tilbyder:

  • Plads: 150 personer siddende/spisende – 250 stående
  • 8x5 m projekteringsvæg til præsentationer og film
  • 120 kvm tagterrasse – plads til 60 siddende / 100 stående
  • Gratis parkering og shuttlebus service

Eksempel på arrangement for 80 personer

 

Ankomst kl. 18.30:

  • Meyers Bobler og havrecrackers med rødbedehummus og grøn salsa

Middag, kl. 19.15, buffet, f.eks.:

  • Knækbrød af rug og havsalt med ramsløgsmayonnaise og salsa af spinat, brændenælder og mandler
  • Charcuteri fra Nordhavn med karse og syltet forårsgrønt
  • Varmrøget havørred med radiser, rygeostcreme, sprød boghvede og masser af grønne urter
  • Sprøde salater med grønne asparges, ny forårsspinat, pocheret hønseæg og kørvel-vinaigrette
  • Velhængt kalvetykstegsfilet fra Himmerland, kalveskysauce smagt til med æbleeddike
  • Grillet spidskål med persillesmør, kapers og æblecider
  • Kartoffelsalat med nye agurker, dild og løvstikke
  • Hyldeblomstmousse og brud af saftig citronkage med vaniljebagte rabarber og knas
  • Koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden
  • Vinmenu sammensat af vores sommelier, Frederik Amorøe
  • Estate Coffee og T Town the
  • Opdækning, blomster, hvide duge, lækker belysning, lydanlæg til egen musik
  • Vi åbner terrassen og serverer bobler og snacks her, hvis vejret tillader det

Efter middagen:

  • Fri blød bar med lækre vine, egne øl og sodavand
  • Shuttletransport til Østerport Station fra kl. 22.30-01.30 (festen slutter kl. 01.30)

Normalpris vil være DKK 995 ex moms. Specialpris ved bestilling inden 30. juni: DKK 825 ex moms – alt ovenstående inklusiv. Min. 80 kuverter, ved færre kuverter vil der være et pristillæg.

 

Mulighed for tilkøb af:

Cocktails, verdensklasse DJ’s, specialdesignede menuer – også på Michelinniveau –, underholdning, opgraderet vinmenu, foredrag, teambuilding, vinsmagning og meget andet.

Eksempel på heldagskonference

 

09.00-10.00, morgenmad
Koldhævet brød og croissanter fra Meyers Bageri, hjemmelavet marmelade, charcuteri fra Nordhavn Charcuteri, most fra Lilleø og Estate Coffee og T Town the

 

10.00-12.00, møde
Frisk frugt, kaffe fra Estate og vand i kander

 

12.00-13.00, buffet

  • Knækbrød af rug og havsalt med ramsløgsmayonnaise og salsa af spinat, brændenælder og mandler
  • Charcuteri fra Nordhavn med karse og syltet forårsgrønt
  • Varmrøget havørred med radiser, rygeostcreme, sprød boghvede og masser af grønne urter
  • Sprøde salater med grønne asparges, ny forårsspinat, pocheret hønseæg og kørvel-vinaigrette
  • Velhængt kalvetykstegsfilet fra Himmerland, stegt rosa og udskåret, serveret med cremet romesco
  • Spidskålssalat med persille, kapers og æblecider
  • Kartoffelsalat med nye agurker, dild og løvstikke
  • Hyldeblomstmousse og brud af saftig citronkage med vanillebagte rabarber og knas
  • Koldhævet brød bagt af stenformalet mel dyrket økologisk i Norden

13.00-16.00, møde
Kaffe fra Estate, frisk frugt, eftermiddagskage fra Meyers Konditori, sodavand, most, vand

 

16.00-17.00, tak for i dag
Meyers Bobler og hjemmelavede snacks

 

Service, lydanlæg, projektor, tjenere, kokke, opdækning, oprydning, planlægning etc. er inkluderet i prisen.

 

Normalpris: DKK 845 ex moms. Specialpris ved bestilling inden 30. juni: DKK 695 ex moms v. min. 65 kuverter. Ved færre kuverter vil der være tillæg.

Kontakt Meyers Køkken
Hvor
Meyers Studiet
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Seneste nyheder