arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Alt, hvad der er værd at vide om de fire deje, udfoldes pædagogisk trin for trin, så du bliver fortrolig med bagningens forunderlige univers. I de illustrerede fejlfindingsafsnit får du hjælp, hvis dit brød ikke bliver helt, som du ønsker.

  • Forside fra Meyers Bageskole

I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bruge dine sanser, når du bager. Når du vænner dig til at dufte og smage, mærke, lytte og iagttage, hvad der sker undervejs med din dej og dit brød, vil du opdage, at du både får bedre resultater, og at det bliver sjovere at bage.

Alle de erfaringer, jeg har gjort mig med at bage i de sidste 30 år, og alle de erfaringer, vi har gjort os i vores bagerier og på bagekurserne, er samlet i denne nye bog. Claus Meyer

Læs mere om bogen på meyersbageskole.dk

Seneste nyheder