arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Meyers økoboller er nu i Fakta

For kort tid siden blev det muligt at finde Meyers mel og brødblandinger for første gang på hylderne i Fakta. Det skabte glæde og masser af positive tilbagemeldinger fra alle kvalitetsbevidste, bageglade kunder i butikken. Nu behøver du ikke engang selv stå med hænderne i bolledejen for at få friskbagt brød fra Meyers. Nu kan du nemlig finde Meyers Økobolle med purpurhvede og havregryn samt Meyers Madbolle på hylderne i Fakta i hele landet.

  • Meyers Økoboller fås nu i alle Faktas butikker

Meyers økologiske madbolle, lavet af ølandshvedemel og surdej, der sammen med den lange æltetid og endnu længere hævetid, giver madbollen en saftig og smagfuld krumme, er toppet med vores hjemmelavede tomatsovs og strøet med et gavmildt lag af Thises aromatiske ravost.

Den økologiske bolle med purpurhvede og havregryn er hævet på surdej og bagt på dansk, økologisk purpurhvedemel – en proteinrig hvedesort med stor aroma og som giver bollerne et lilla skær – og strøet rundhåndet med havregryn for at give bid og en nøddeagtig smag.

Læs mere: Find nærmeste Fakta-butik

Meyers økologiske boller fås nu i Fakta

Meyers økologiske madbolle, lavet af ølandshvedemel og surdej, der sammen med den lange æltetid og endnu længere hævetid, giver madbollen en saftig og smagfuld krumme, er toppet med vores hjemmelavede tomatsovs og strøet med et gavmildt lag af Thises aromatiske ravost.

Den økologiske bolle med purpurhvede og havregryn er hævet på surdej og bagt på dansk, økologisk purpurhvedemel – en proteinrig hvedesort med stor aroma og som giver bollerne et lilla skær – og strøet rundhåndet med havregryn for at give bid og en nøddeagtig smag.

Seneste nyheder